fredag, april 07, 2006

Bio

Igår var det utgång och kvällens hetaste diskution handlade om vare sig man skulle sitta långt fram i ett flygplan eller lång bak. Jag hävdar bestämt att det är större chans att överleva om man sitter en rad framför vingen, jag fick upbackning av Charles flickvän som också alltid flyger sittandes på dom sätena. Charles därimot hävdade att det var störst chans att överleva om man satt så långt bak som möjligt. Själv refereade jag till Alive och Lost där båda stjärt partierna slets bort och större delen passagerarna dog. Nu ikväll var det bio, se inte Tristan och Isolde. Tråkig medeltidsfilm med en alldeles för modern skådis, för mycket getto!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Vad säger piloten? Deltog han i diskussionen?

Anonym sa...

Jag tror det kvittar var man sitter. Fast kanske nära en nödutgång...om man förutom flytvästen tilldelas överlevnadsdräkt, syrgastub och fallskärm kan det finnas en liten överlevnadschans :-)

A. von Achtersnurra sa...

Långt bak, they say. Men personliga teori är att det lönar sig att söka sig till nödutgångarna bakåt. De flesta lär väl springa framåt. Fast jag undrar om jag skulle minnas alla säkerhetsinstruktioner om det hände nåt. Å frågan är om det har nån betydelse.

Blue Frog sa...

jag tror man ska sitta långt bak.

The Blogger Formerly Known as Ensamma Mamman sa...

Med risk att uppfattas som (eller vara) spydig; Alive och Lost låter inte som de mest tillförlitliga källor vad gäller flygsäkerhet. Jag har också hört längst bak, men tror att det kanske beror på vad det är för flygplansolycka man råkar ut för; om det involverar att planet krockar med något verkar det väl mest logiskt att det är farligare ju längre fram man är.

Anonym sa...

Martin, fick du nån klarhet i hur Charles och hans tjej gör när dom reser nånstanns tillsammans? Sitter dom i mitten då eller?

Johannes sa...

Tja! Vet inte om det här är rätt plats att fråga, men blev det Irak och "inbäddning"? Kan du inte skriva mer om det i så fall :) Mvh Johannes

Anonym sa...

Vet inte heller om detta är rätt plats men du råkar inte veta vad en kamel kostar?

Martin von Krogh sa...

Ensamma mamman: Lost och Alive är tillförlitlig information för min del, om jag skulle gräva mig ner i riktiga fall skulle jag nog sluta flyga. I båda dom olyckorna så är det ju faktiskt folk som överlever. På riktigt är det nog så att det inte spelar så sror roll var man sitter...

Lillsis: Ingen anning men jag tror nog du kan få en helt ok kamel för några lakan. Har du blivit såld eller tänkte du bli den först kameliadamen i Sverige?

Anonym sa...

Nja, jag och min vän Katten har bestämt oss för att flytta till Indien och starta en kameluppfödning och så småningom en dvärgelefantuppfödning så vi funderar över vad vi behöver för startkapital. Vi tänkte börja med två kameler för att de dels kan vara våra fordon så vi enklet kan ta oss till stranden och krogen på ett enkelt sätt dels så kan man ju använda dem till kamelrace så vi kan dra in lite slantar inför elefantuppfödningen. Vi är lite trötta på den svenska vädret, samt att ingen av oss känner sig mogna för vuxenlivet så vi gjorde häromnatten upp en alternativ livsplan.

Anonym sa...

What a great site divorce form chin liposuction and dallas Golf club price form msnh srch type 0 q cartoon porn Panasonic brand fire detection and alarm system