söndag, mars 18, 2007

Dagens bild

När vi var här för en månad sen råkade vi dyka på en balet skola. Ska man vara korrekt så är det faktiskt mellanösterns enda balletskola som erbjuder grundämnen och ballet från lågstadiet. Bilderna såldes bla till England genom min agentur WpN och för nån vecka sen fick jag ett otroligt fint mail. En av eleverna hette Ashmed 8 år och han brann passionerat för dansen, det enda han ville var att dansa ballet runt om i världen. Detta plockade en man i Englan upp och vill försöka få till så han och hans familj flygs över under några veckor i sommar för en stor sommar camp för ballet. Om allt går att genomfra återstår att se och jobba för men det hade varit så häftigt om det gick! Bilden är från skolan och hela repet kommer i tidnigen Vi nu i april.

4 kommentarer:

Robin Nordlund sa...

Ser fram emot reportaget... En fråga bara, Varför skall man stoppa datorn i frysen om den inte fungerar????

Adam sa...

Riktigt schysst bild. Väl utfört!

Angelica sa...

Å vilken underbar bild!!! Mycket uttryck. Är det i Irak som fotot är taget? Jag gillar detaljen att de har paljetter på dräkternas axelband. Det har jag aldrig sett förut :)

Martin von Krogh sa...

Robin: Tjena kompis, det här med att stoppa datorn i frysen har ju blivit helt uppförstorat. Jag vet inte om det funkar på annat än mac. Men jag lyckades hålla min dator i liv i tre månader enbart genom att stoppa in den i frysen när jag stängt av den. Fråga mig inte varför eller hur jag fick reda på det, men det funkar iaf!

Adam: tack!

Angelica: Japp det är i Irak, jag var i Bagdad för en månad sen och tog den här bilden.