fredag, februari 23, 2007

Spam

Nu har jag tröttnat på att mina kommentarer fylls med viagra reklam, penis förstoring, promiskiösa damer som vill ha kontakt etc. Så nu måste man skriva in ett sånt där wordverfication igen, tyvär!

4 kommentarer:

sugplopp sa...

Byt till wordpress. Inbyggt spam-filter som äger.

Fotografinnan sa...

Hej Martin! Jag fann dig i min prenumination av Cap & Design där du fanns listad som en av Sveriges 10 lovande fotografer. Och jag visste att jag sett eller varit i kontakt med dig förrut och det var när vi intervjuade varandra för intagning på Biskops Arnö för kanske 5 år sedan. Ingen av oss kom in (eller gjorde du det?) fastän jag tyckte att vi (eller du var den mest lovade bildjournalisten) var bäst. gubbarna visste nog inte bättre och numera är den skolan inte längre KY-berättigad.

Kommer du ihåg att du ville att jag skulle hoppa över ett taggtrådsstängsel när du skulle fotografera mig och jag rev mig så styggt att jag fortfarande har ett stort ärr på vänsterhanden.(vad gör man inte för bilder?)Iallfall minns jag att jag fick mindervärdskomplex av din fantastiska entusiasma av att vilja rädda världen. Du frågade mig vad jag ville rädda och jag visste inte, men jag tror jag svarade att jag ville rädda mig själv först och främst. Så är fortfarande fallet...
jag läser på din spännande blogg och ditt liv verkar väldigt farligt. Du måste lova mig att ta det lugnt och inte skada dig.
Jag ville iallafall bara gratulera till dina härliga framgångar, säga hej och önska lycka till med framtida projekt. PS.Det var en väldigt snygg hemsida du hade!
PS. 2 Så du är inte längre DJ?
PS 3. Min fotografi är fortfarande väldigt olik din!

Anonym sa...

Klart att Nordens Fotoskola på Biskops Arnö är KY-berättigad. Den blev det förra året igen.
Annars så har jag blivit lurad på skolan

/ Christian

Fotografinnan sa...

Oj, då får jag be om uräkt för min dåliga uppgradering. Förlåt, förlåt Biskops Arnö.