onsdag, februari 20, 2008

What a beutiful morning!

Solen gör ju väldigt mycket för att man ska börja bubbla och komma till liv igen men sen händer det saker i blogg periferien som gör att varje morgon just nu känns väldigt bra. Alltså saker som jag inte kan skriva om men som.. ähh ni förstår! Life is good! Var nere hos min lokala barberare när jag kom hem från Afghanistan och fick en clean shave och en uppsnyggning. Topparna klipptes och polisongerna trimmades. När jag sen ber att få raka mig tittar han på mig. Han ropar in min Sikh polare som säljer mobil abonnemang i affären bredvid. Han frågar om jag verkligen vill raka bort ALLT skägg? Till och med mustaschen? Ja, det var precis vad jag ville, (jag har inte rakat mig rent sen dakke fejden, eller iaf lumpen) då säger Sikhen -Men Martin du som ser så bra ut just nu! -ja men det tar bara 2 veckor sen har jag skägg igen, försökte jag kontra. -Jo men då kommer du gå runt att se ful ut i två veckor!!! Svarade han.... Idag ska jag sitta framför burken hela dagen och gå igenom mail och annat som jag inte hunnit svara på.

3 kommentarer:

SANDRA sa...

Vilken skillnad!

Förut hade du mer hår i ansiktet än på huvet och nu är det tvärtom. :)
(Och nu måste du ändra/ta bort länken till mig, den där som du har går till en bloggadresstjuv, jag sa ju det för hundra år sen!)

Lee Israeli sa...

Hej Martin ,,,,,jag älskar fotografer som plåtar sig själva ,fin bild på dig , kommer du till årets bilds festen????? hoppas du gör det ,,,,ta hand om dig och din skitiga kamera,,,
kram Lee ,
Elsa hälsar ,och Pawel med ,,
vi ses i stan

Martin von Krogh sa...

Sandra: Jag lovar att fixa länken;-)


Lee: Tjena vännen!!!! Fan vad kul att höra ifrån dig!! Klart att jag kommer till åretsbild festen. Flyger hem och är hemma i två dagar. Hur är det med dig och vad har hänt sen sist? Eller vi kan ta en ordentlig uppdatering på ÅB. Krama om Elsa och Pawel så ses vi snart.

Kram