tisdag, februari 12, 2008

Trött

Uhh kollad precis på klockan och det står 01:00. Urban (min reporter) verkar ha gått och lagt sig. Själv har jag suttit uppe och jobbat med bilderna till sista familjen. Och jag kan meddela att det går trögt. 16 bilder gjorda och jag har 12 bilder kvar + ljudet som ska klippas och mixas. Men nu ska jag nog gå och lägga mig. I morgon kväll ser jag fram emot att lägga benen på bordet och kolla in nån schyst film. Hela världen direkt verkar ha blivit väl mottagen vilket så klart känns jätte kul! Hade hoppats på att kunna smita iväg på en kort break efter Afghanistan, tänkte ta och hälsa på en kompis i Bangkok. Men för några timmar sen ringde min redaktör och frågade om jag kunde åka ner till Israel nästa vecka. Så nu får vi se om det blir Tel Aviv eller Bangkok eller kanske Indien man vet aldrig. Det enda som är skrivit i sten är att min mamma och pappa kommer och hälsar på mig i Delhi näst nästa vecka. Då finns det inga jobb som kan locka mig från lite semester! 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Första dagens paket tog tag i en. Andra dagens berör djupare, vilka vidriga förhållanden. Ni gör ett viktigt jobb! (Och videodagboken var mer kongenial med övriga innehållet dag 2 än dag 1)
Kram torbjörn

lina h sa...

Men hallå, man vill ju inget annat än att skicka lite strumpor och tröjor till flyktinglägret. De säger just nu på chatten att inga hjälporganisationer är där, men hur ska man då göra? Man kan inte rädda hela världen, jag vet, men .. tja.. man vill ju gärna.

Anonym sa...

Du gör ett grymt jobb Martin!
Kram Casper