tisdag, januari 16, 2007

Krönikörer

Jag har en krönika som jag följer varje vecka, det är Ronnie Sandahl som varje torsdag skriver underfundiga ord om vardagen. Och ikväll hittade jag en till som jag blev storm förtjust i Tarik Saleh skriver i DN, en helt grym krönika. Båda dessa kan jag varmt rekomendera, kanske lite roligare om man är kille? Vet inte, vad tycker ni damer om dom?

4 kommentarer:

Eva P sa...

Ronnie Sandahl skriver med känsla - hans krönikor gillar jag. Han har något klokt att säga, som det här med Fadde och Linda - vårt omdöme om dem visar mer på oss själva än på deras och tidningarnas historia.

Tarik Saleh är för långt från mig för att jag ska tycka han är bra, jag tror att det mer har med ålderna att göra än man respektive kvinna.

Martin von Krogh sa...

hmm ja det vet jag inte, Ronnie är ju bara 22 år medans Tarik är strax över 30. Jag tror inte åldern har nån betydelse där inte.

EvaP sa...

Jag tänkte snarare på min ålder - jag är 50. Men å andra sidan tror jag du har rätt i alla fall, det sitter nog mer i personligheten än i åldern.

Anonym sa...

Tariks krönika är intressant och mycket träffsäker. Jag är en 34- årig singeltjej och uppskattar att en man äntligen tar bladet från munnen. Jag hamnade på din blogg av en slump när jag letade efter Tarik:) Jag blev positivt överraskad av dina bilder. Vissa känns riktigt nära och oförställda, vilket är rätt ovanligt inom bildjournalistiken numer.