lördag, februari 21, 2009

Äntligen

Idag släppte en stor sten från mitt bröst, vi har nämligen haft det lite trögt här i några dagar. Men som sagt i dag släppte det, vi har kajkat runt på små grusvägar upp i bergen. Jag satt bak på flaket på en pickup och njöt av landskapet tillsammans med ett gäng sten-höga poliser. Sjukt trevliga chappar! Kameler och bergstoppar susade förbi oss när vi dunsade runt i en alldeles för hög fart för att vara nyttigt. Men ibland är det säkrare att köra för fort även fast vägen knappt skulle få kallas väg. Hela repet kommer i Fokus så då kan ni få reda på resten. Nu ska jag krascha i säng för jag är helt slut. Bilden, chapsen och jag. 

3 kommentarer:

Niklas sa...

Hej!
kollar in din blogg nästan varje dag.
En sak jag undrar som du kanske fått tusen gånger förut, men tekniknördar som vi killar kan vara ibland så undrar jag vad har du för kamera o bojektiv när du far ut på olika uppdrag? hur ofta har du blixt?

Ha så bra
//Niklas

Martin von Krogh sa...

Tjena Niklas, vad roligt att ha en trogen läsare! Min kamera utrustning är ganska mager när jag är ute på fältet. En D3 med en 24-70 zoom på, samt en D700 med tre fasta objektiv, en 24, 35 och en 50 mm. Kan varmt rekommendera dom tre fasta gluggarna. Inte jätte dyra och otrolig kvalité! Använder väldigt sällan blixt, men det händer. Då har jag en SB 900 och ett sett med Nikons, trådlösa blixtar (Commander Kit R1C1)


Ha det fint och lycka till!

Martin Doshe sa...

Hej!

Coolt... Ford i mitten;)
Även om jag nu kör VOLVO!

Ha de gött

M