lördag, januari 31, 2009

Saknar er

Just nu saknar jag Sverige, allting känns lite trögt just nu. Vill hem och åka snowboard pulsa i snön och drick varm choklad och äta varmkorv. I avsaknaden av Sverige klämde jag "Mitt liv som hund" imorse. Alltid lika bra, hur många gånger jag än kollar på den. Nu var det visserligen länge sen och därför extra bra. Men känslan av den svenska sommaren finns det inget som går upp emot. Nu är det iof på det viset att sommaren redan börjat komma hit och dom senaste dagarna varit T-shirt väder och en härlig vår, med knoppar som brister och allt det där. Som alla andra fotograf bloggare går det ju inte att missa att skriva några rader om the photo award. Sjukt kul är det att så många svenskar placerade sig och det fanns en del riktigt bra bilder där tycker jag allt. Stort Grattis! Riktigt kul att Daneil från getty också är nominerad, ska bli spännande att se vilka kulorna går till. Är grymt sugen på att åka hem till en utav festerna men får se vad plånboken och planeringen tillåter. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kanske inte är någon tröst, men inte faan finns det någon snö att pulsa i eller åka på här. Bara sjukt kallt. Å väldigt väldigt grått. Njut av värmen min kära vän!
Kram Klara

Anonym sa...

...Ett annat tips att kolla in är " De halvt dolda" på svtplay. - manus Jonas Gardell,om du inte gjort det än. kram igen/K

Anonym sa...

Saknar dig också!!!!
Familjen

Jonas sa...

Hur går det annars, kör du på med D700 eller är det annat nytt i pipen?

Här är det bara gråtrist väder så t-shirt väder och knoppar som brister hade jag inte sagt nej till.