tisdag, december 18, 2007

En efterlängtad dag

Nu är julen kommen, nu är julen här, lite mörk och kulen men ändå så kär....(Karl-Bertil Johnssons julafton) Shit vad jag har sett fram emot den här dagen, för idag började mitt 14 dagars jullov. Har varit super stressad och nervös i 2 veckor inför gårdagens föreläsning ute på Biskops-Arnö. Det är skillnad att föreläsa för företag som ska inspireras  än en hungrig klass jämnåriga skit duktiga bildjournalister. Men det löner sig alltid att förbereda sig noga. När jag satte igång blev det dock blankt i huvudet, framför allt för att det var ner släckt i klassrummet så jag inte kunde se vad det stod i mitt stolpmanus. Men efter en stund rullade det på och då var det super roligt. Sköna elever som definitivt kommer höja ryktet om svenskt fotografi ute i världen. I morse blev jag dock tvungen att stiga upp snor tidigt, hade min sista lämning till Tyskland. Så nästa vecka kan du kolla in Der Spiegel och se hur det blev nerifrån Puna! 

3 kommentarer:

Andreas sa...

Kul att du blev inbjuden som föreläsare där, för visst är det så att dom en gång i tiden inte ville ta emot dig som elev..?

petter sa...

Inte bara sjukt kul att du blev inbjuden. det var jävligt inspirerande att höra dig berätta. God jul, gott nytt år och tack för inspirationen till att jobba ännu hårdare!

Niklas Björling sa...

Jättebra föreläsning Martin! Mycket bättre än flera av de längre etablerade namnen, du har inget att vara nervös över! Tack för föreläsningen och tipsen!