lördag, december 27, 2008

Phokra

Sa borjar dagarna ta slut har i Phokra, Fly sitter bredvid mig och ar ivrig pa att komma ivag och shoppa det sista... Men vilken fantastisk semester det varit, for er som inte varit i Phokra AK HIT!!!! Otroligt vackert och skont, ett perfekt satt att fira jul pa ett annorlunda satt. Idag glidflog jag forsta gangen, med snoiga Himmalyia i bakgrunden och sjon nedanfor ar det svart att hitta vackrare stallen. Jag har blivit en sucker for naturporr kan man saga. Imorn bar det av mot Katmandou igen och sen tillbaka till Delhi for att fira nyar. Hoppas ni dar hemma har det bra och haft en riktigt skon jul. Stor kram fran oss bada. (stavningen ar sissadar idag men men)

3 kommentarer:

Lasse sa...

Låter härligt! Ta hand om er!
//Lasse

Anonym sa...

hej
för länge sedan länkade du till en blogg, tror det var en kille från Alaska eller kanada som jobbade med att rensa fisk när han inte var musiker. Komme du ihåg vad bloggen hette?

Martin von Krogh sa...

Lasse: Tack hoppas du också gjort det!

Anonym: Har tyvärr ingen aning vilken blogg du menar, vilket land kom personen ifråga ifrån? Alla mina tidigare inlägg ligger i arkivet så kommer du ihåg när så är det lätt att kolla.