fredag, juli 18, 2008

En dålig sak

Kom precis hem från jobbet och är lite seg efter dagens jobb och gårdagens bravader. Igår hade Christian Rhen  vernissage på sin utställning om en strippklubb i Karlstad. Grymt fina bilder, gå till Marie Levou för att kolla in! Efter blev det iaf middag hemma hos mig, jag slängde ihop nått snabbt för 7 personer, vilket blev ganska gott faktiskt. Trots att alla gick vid halv tolv har jag varit seg hela dagen. Dagens jobb har bestått av att först träffa Christer Fuglesang, grymt skön lirare. Jag fick en autograf och passade på att ställa min egen fråga, -Vilken är den mest realistiska rymdfilmen? Apollo 13, svarade han snabbt och efter det komma Space Odessy 2001. Star Wars ligger långt ifrån sanningen om livet ute i rymden sa Christer även fast han gillade dom väldigt mycket också sa han. En film som han dock starkt ogillade var Armagedon, innan jag kilade vidare sa jag dock till honom att om dom någonsin behöver en hyfsad fotograf till nått rymdäventyr så var jag väldigt intresserad och han fick gärna tipsa om mig.... På lunchen gjorde ett porträtt gigg för en tysk tidningen som jag fått genom WpN. Hyfsat snabbt jobb. Nu har jag ifa kommit på en sak som jag gillar mindre med D700 och det är slutar ljudet, den låter som en D70, alltså lite slappare än D3'an. Men det är inte hela världen det heller. Nu bär det av mot Fjäderholmarna får att spisa middag med grabsen.

5 kommentarer:

Robert sa...

Vilken skön fråga! Önskar att jag hade kommit på den.
/Robert, som bloggat om grejen här

Erik sa...

Segt, hade hoppats D700 skulle få D3ans ljud, som ju är bland de goaste ljuden i världen.

Trevlig blogg förresten!

Christian Hollmann sa...

Hej Martin! Du är i Indien säger din blogg, men det stämmer väl inte något vidare väl? Särskrivningarna måste du kämpa bort i dina texter. Det är bra jobbigt att hänga med i raderna du skriver när särskrivningarna haglar.

Anonym sa...

Hej! Måste tyvärr instämma med Christian angående särskrivningarna. Ibland måste jag läsa texterna flera gånger för att förstå. Annars får jag tacka för en bra blogg; jag gillar innehållet!

Martin von Krogh sa...

Robert: Men visst var han skön Christer! Kul blog du har föresten.

Erik: Tack! Ja visst är det lite surt med ljudet, men man vänjer sig snabbt.

Christian: Hmm jag trodde jag hade ändrat det, men nu är det fixat igen. Särskrivningarna kämpar jag med... Men jag tycker det är lite svårt, sen slarvar jag med att läsa igenom inläggen efter jag skrivit dom.

Anonym: Tack!