tisdag, mars 11, 2008

Dessa kvällar...

Ibland har man det för förbannat bra, just nu sitter jag och tillfrisknar på min terass och röker vattenpipa.... Inte jätte bra för halsen men najs. Pulsen har börjat gå ner och jag kan konstatera att jag kommer nog överleva även denna kroppsliga kris. Men som sagt vila i några dagar innan ny resa nästa vecka och nya jobb. Väntar med spänning på några pitchar från NYC som borde bli klara denna vecka. Låtar som går heta på terassen just nu: "Gimme Hope Jo'Anna"-Harry Belafonte. (lyssna på texten grymt bra!) "Hold me closer"-Elton John . Sen en massa mer men lyssna och njut!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag minns med glädje hur härligt det var att sitta på terassen och lyssna på Harry. Här blåser det och är kallt, då behöver man fina minnen.
Kram Lena

Robban sa...

Gött

Simon sa...

Grattis till priserna!
Grymt kul det va att se dig vännen! Kändes helt absurt att åka till andra sidan jorden och möta upp med en god vän! Det värmer! Nu har vi återvänt till Stockholm (landade i natt kl 04:00). Flagnande och frusna i det svenska regnet finner vi en stark längtan tillbaka till det kaotiska och varma Indien! Dock kan man också njuta av den friska luften och vardagslivet efter en tid i landet uppochned. Som sagt vännen, det var galet trevligt att se dig! Hör av dig när du kommer tillbaka till Sthlm så får vi bjussa tillbaka på middagen och du får kika in på en öl i nya kontoret! Kram, Simon o Malin.

Martin von Krogh sa...

Mamma: Ja visst var det härligt! Vi får göra om det på Gotland! Stor kram

Robban: Visst serru

Simon: Ja vilken sön tajming, det var verkligen grymt kul att se er igen och det låter som ni haft det skönt, har tjyvläst resedagboken varje gång den har uppdaterats. Ser fram emot öl i stockholms sommaren. Kram