tisdag, april 03, 2007

Lång morgon

Så skönt att ha en morgon för sig själv, vaknade vid 10 rycket efter en natt med massa konstiga drömmar. Pratade för en stund sen med min fina kompis Maria som alltid gått sin egen väg. Vi lärde känna varandra när jag var 15 år och jobbade på dramaten. Hon gjorde praktik på kostym avdelningen och hjälpte till att prova ut min kostym. Några år senare gick hon ut Beckmans och sen träffade hon en fransman och flyttade ut på den franska landsbygden ett tag. Nu pendlar hon mellan frankrike och Stockholm. Hon berättade att hon precis köpt innehållet i huset som gud glömde, en fem vånings skobutik. Med skor från 50-talet tilll idag som hon ska tömma. Över 10 000 par skor....Precis vad jag behövde nu, så imorgon hänger jag på ner till Karlstad för att plåta och hjälpa till. Hon och massa kompisar och en stor lastbil, jag lånar hennes pappas folkabuss och kör ner med Fly för att komma bort från stan en dag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kaffebar.....vet du om att jag ser dig varje gång du besöker Kaffebar? Jag hänger som självporträtt på väggen, så se till att sköta dig.
micke

Makan Amini sa...

Offtopic: Är du släkt med Torbjörn von Krogh som tidigare arbetat för Pressens Tidning.

Penny Lane sa...

Jag måste fråga - ligger skobutiken i Karlstad? Jag är sjukt intresserad av att kolla på lagret! Eller ska det fraktas till Sthlm?
/Karlskoging