tisdag, april 03, 2007

Hemma

Så sitter jag här igen hemma och allt är tyst igen, lyssnar på Nick Drake och dricker teé och röker vattenpipa. Tänker på allt som hänt den senaste tiden. Allt är just nu en enda röra, fast stilla och skönt. Träffade en glad men lite arg snart fem åring, som var glad att se mig, men undrade varför jag hela tiden måste vara borta? Allt är egentligen perfekt just nu men ändå så tomt. Tänker på alla underbara människor som jag träffat och har runt mig, varför kan jag inte njuta undrar jag? Men det är väl en av drivkarafterna, att aldrig bli nöjd? Jag saknar tiden då allt var lättare, då jag var yngre och inte behövde bry mig så mycket. Inte behövde bry mig om vad folk tyckte, inte behövde bry mig om att hinna med allt innan tiden tar slut. Kan sakna tiden då jag drev olika klubbar och stället var fullt och alla var glada och dansade och skrattade. Det var ett så tydligt kvitto att det man gjorde var bra. Jag beundrar sånna människor som Micke Berg som orkar fortsätta fast det inte alltid lönat sig eller Paul Hansen, Piter ten Hopen och Jens Assur som fått utstå så mycket skitsnack från branschen. Nått som alltid har fashinerat mig är hur långt tid det tar att bygga saker, relationer, byggnader, karriärer etc men hur snabbt det går att rasera det. När jag tidigare pratade med en kompis nere i Singapore så sa jag att jag saknade Singapore väldigt mycket. Han svarade bara med att -man, you have been on the road to long! Och visst kan jag känna det, samtidigt så är det bara att flyta med när det går bra. Så vad är nästa steg? Det får vi se, just nu är jag ganska nöjd med att mitt visum till Indien inte är klart än, för ska man orka måste man hinna landa innan man ger sig ut igen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen hem!

Lasse

Anonym sa...

Tackar,,du vet, livet är upp o ner o det är i de mörka, trötta stunderna man finner kraften. Om du har valt väg, vilket du verkar ha gjort, så finns det ingen väg tillbaka. Du kommer att vrida på den här problematiken hela livet:Kärleken, tiden, motståndet...en dag byter du tempo,men du fortsätter och tro mig: Du har ett uppdrag, genomför det. läs Pluras blogg.www.eldkvarnsvartblogg.nu... hämta lite kraft där från en kille som är lite äldre.
kram
mickeb

Adam sa...

ja, de som vågar sticka ut (tex ten hoopen och assur) får ofta ta en del skit från oförstående och avundsjuka kollegor. och om man vet att det är det det handlar om - avundsjuka och oförståelse - så är det bara att skaka av sig. förhoppningsvis.

och så vill jag säga att jag tycker att du har hittat en schysst ton i bloggen. fortsätt så!

Margareth Osju Arverud sa...

...önskar dig en trevlig påsk. Din och Johanne;s sida har verkligen berört mig.

Med vänliga hälsningar
Margareth Osju Arverud