tisdag, mars 23, 2010

Sirap

Vinden har slitit i oss hela dagen, försinkat kanske man inte kan beskylla den för men allting har gått som sirap idag. Visserligen har vi träffat våra två viktigaste kontakter på plats så det var en stor lättnad men jag hoppades att vi kunde göra lite mer jobb idag med tanke på vår tids ram. Det var egentligen nu på kvällen som vi fick loss lite material, vi åkte ner till hamnen för att riva av två av intervjuerna till Vi. I hamnen kan man alltid hitta intressanta karaktärer, skeppsråttor och fiskare, strövare och dagsarbetare alla finner man i hamn kvarteren. Ljuset här på haiti är hopplöst på dagarna så vill man fånga det fina ljuset har man ca 40 min på sig på kvällen, så precis lagom kom vi ner och träffade underbart fina människor. En massa barn som blev helt fascinerade av mitt hår och min tatuering, Urban intervjuade och jag tog bilder. Ni kan läsa allt i Vi snart. Annars var Bush och Clinton här och fick en rundvisning i förstörelsen, hann tyvärr inte hälsa på dom men träffade den här killen som var mycket trevligare.

2 kommentarer:

Rick sa...

It is tragic to see the kind of destruction that place has taken... May god Bless them with a better hope. Please post the pictures that you and urban are taking

Experience Gifts sa...

It is tragic to see the kind of destruction that place has taken... May God Bless them with a better hope. Please post the pictures that you and urban are taking!!!
Also some snippets of the interview would be better.