söndag, december 31, 2006

Njut nu av oskrivna sidor

Gott nytt år allesammans, har för flera dagar sen landat i Stockholm. Haft en underbart skön jul där jag bara tagit det lungt och kunnat tänka och promenera och givetvis ätit underbar god mat. Hade egentligen tänkt skicka ut en nyårs utmaning till mina favorit bloggar där jag skulle vilja se en nyårs krönika vad som kommer hända 2007. Hade fortfarande varit kul så om nån av er läser det här hade det varit skoj om ni hade lust att spå in det nya året både personligt och i världen.
Rosa bloggen
Henrik's blog
Ensamma mamman
Politikerbloggen
Plockepinn
Sandra
Micke Berg
Livet och Helsingfors
2006 har varit ett helt fantastiskt år för mig men också väldigt tungt. Vänner som gått bort och ett tungt jobb att komma tillbaka från smärtsamma minnen under sommaren. Slutet på året blev inte direkt det jag hoppades på men jag och min flickvän separerade tyvär nyligen. Skulle säga hejdå till hennes dotter igår viket gjorde otroligt jävla ont. Även fast jag vet att det blir drakflygande och sandslotts byggande i sommar så saknar jag dom redan. På andra sidan jorden är det nu 5 min innan det nya året börjar. Och om några timmar står vi själva och skålar in det nya året som jag hoppas och tror kommer bli en start på nått nytt fantastiskt kapitel i mitt och era liv. Nästa vecka bär det av mot Irak men först ska jag stryka skjortan och öppna skumpan och ha ett fantastiskt Gott Nytt år!!!! Tack för i år mycket kärlek och värme Martin von krogh.

4 kommentarer:

The Blogger Formerly Known as Ensamma Mamman sa...

Vad tråkigt att det tog slut med din flickvän. Jag skall försöka spå något om det nya året, men det dröjer nog någon dag eller så.

Anonym sa...

Hej Martin
Du var på väg till krogen jag satt på äromdage,men jag måste sticka,,,tråkigtmed kärleken, men du vet hur det är..bakom nästa krön osv...ha det gott
micke berg

Jenny sa...

Hej Martin och gott nytt år!

Satt och surfade på jobbet och dök på din blog. Jag har ju så klart också sett dina bilder i tidningen, kul att det går så bra för dig! Hör av dig, min mail är jenny@femkul.se.

Kram Jenny (från Wayne´s, bokmässan och sommaren i city du vet…)

sandra sa...

Gott nytt själv, Martin!! Hoppas att 2007 blir ett innehållsrikt (som om inte ditt 2006 var det..) och underbar år på alla sätt.

Keep it up!

Kram