torsdag, oktober 18, 2007

Socialisera sig

Dag 2 av utmaningen och jag har fortfarande inget vettigt att skriva, det enda jag gör om dagarna är just nu så tråkigt att det finns faktiskt ingenting att säga eller så ligger det i limbo så jag kan inte skriva om det. Urban smet förbi idag iaf och det var skönt att träffa honom igen. Vi gnabbas och tjyvas och liknar mer och mer ett äldre par :-). Just nu håller vi planera och väntar på svar från två stora kunder om ett jobb nästa månad, ena kunden har vi redan fått svar från. Sett från den ljusa sidan så var det ett bra svar men inte riktigt det vi hade väntat oss, men vi håller fortfarande på och förhandla. Nu ska jag snart ut och jobba på att socialisera mig, något som jag helt tappat den senaste tiden, jag har fan ingen talang kvar. Vet inte vad jag ska snacka om och blir bara blyg.

3 kommentarer:

robnor sa...

Även en mästare kan ha svackor men jag tvivlar på att det syns i dina bilder isf... :P EN STOR LYCKO-SPARK I RÖVEN till dig och allt som väntar framöver. Tror starkt på dig och dina jobb. Du kommer att vara min dagliga lycka här uppe i mörka norrland framöver(fast i kväll var det ett fett norrsken ute).
Peace kompis och passa på att njuta av lugnet och livet!

Midnight runners sa...

Men vad är detta Robban? Börjar lukta ex pat jämte? Martin, lycka till med ditt battle mot Robban. Skall bli grymt underhållande att se var det barkar hän! /Johan

Robert Henriksson sa...

Ojdå, 01.06 och inget inlägg.
Ta en tur med moppen med en snus och lite bra musik i lurarna, då löser sig allt.


Ha det kompis